ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΚΕΫ

       

 

Η ΕΛ.Ο.Χ
à Στόχοι
à Δομή
à Δ. Σ.
à Επιτροπές
â Προπονητές
à Διαιτητές

Προπονητές Εθνικών Ομάδων

Βαρύτητα στα προγράμματα προπόνησης

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για ένα επιτυχημένο αθλητικό πρόγραμμα είναι η ποιοτική προπόνηση. Πολλά άλλα στοιχεία χρειάζονται και είναι σημαντικά, αλλά ο προπονητής κάνει τη διαφορά.

Η ΕΛ.Ο.Χ από την ίδρυσή της έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα των προπονητών. Προσέλαβε αρχικά τον ’γγλο ομοσπονδιακό προπονητή John Wright, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Έλληνας Απόστολος Γουργιώτης. Το 2002, με την εγκατάσταση του νέου γηπέδου στον ’γιο Κοσμά, προσκλήθηκε ο Ολλανδός Pancho van der Broek ο οποίος παρέμεινε για ένα χρόνο.

Οδηγίες στους αθλητές Χόκεϋ

Από το 2003 έως σήμερα το έργο του ομοσπονδιακού προπονητή έχει αναλάβει ο Ινδός προπονητής Cedric D'Souza, πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ινδιών, το όνομα του οποίου είναι συνυφασμένο με την ανάπτυξη του χόκεϋ στην Ελλάδα.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής Cedric D'Souza δίνει οδηγίες στους αθλητές

Ο Cedric D'Souza είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής όλων των κατηγοριών Εθνικών ομάδων, ο κεντρικός κορμός των οποίων αποτελείται από αθλητές κάτω των 20 ετών που προπονούνται τρείς και τέσσερις φορές την εβδομάδα κάτω από την αυστηρή επίβλεψη και καθοδήγησή του.

προπόνηση χόκεϋ
Ο ομοσπονδιακός προπονητής επί τω έργω

Οι πόρτες όμως του μοναδικού γηπέδου Χόκεϋ της Ελλάδας, αυτού του Αγίου Κοσμά,  είναι ανοιχτές σε όλους τους ενδιαφερόμενους, στα πλαίσια ενός προγράμματος ανάπτυξης, για να προπονούνται με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στο χόκεϋ, καθώς και σε αθλητές μικρότερης ηλικίας, που θέλουν να μάθουν ένα νέο άθλημα, με σκοπό όταν είναι έτοιμοι να παίξουν στην Εθνική ομάδα κάτω των 16 ετών.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόγραμμα Προπονήσεων

     

 

 

 

 

 

Πνευματικά δικαιώματα © ΕΛ.Ο.Χ.