ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΚΕΫ

       

 

Αρχείο Ειδήσεων και Πληροφοριών
à Νέα
à Δελτία Τύπου
à Δημοσιεύσεις
à Χρήσιμες Πληροφορίες
à Πρόγραμμα διοργανώσεων
à Διεθνές Χόκεϋ
 
Παρουσίαση του αθλήματος σε Δημοτικά Σχολεία
Με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος

Στα πλαίσια της προσπάθειας για ανάπτυξη του αθλήματος, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008 εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϋ επισκέφθηκαν το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να παρουσιάσουν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς το άθλημα του Χόκεϋ.

Τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το άθλημα και αρκετοί μαθητές εκδήλωσαν την επιθυμία τους να ασχοληθούν με το Χόκεϋ.

Μάλιστα, ο διευθυντής του σχολείου κος Αθανασόπουλος ζήτησε και έλαβε από την ΕΛ.Ο.Χ. φωτογραφικό υλικό πορκειμένου να συμπεριληφθεί το άθλημα στο ετήσιο λεύκωμα του σχολείου.

Ανάπτυξη-Αγίων Αναργύρων01
Επίδειξη του αθλήματος από τον Σήφη Πιταροκοίλη

Η Ομοσπονδία παραχώρησε στο σχολείο εξοπλισμό (15 μπαστούνια και 7 μπάλες), ώστε να προετοιμαστούν οι μαθητές για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων που θα διεξαχθεί την ερχόμενη άνοιξη.

Ανάπτυξη-Αγίων Αναργύρων02

Ευχαριστούμε θερμά το διευθυντή του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη διάθεση του χρόνου τους και των εγκαταστάσεών τους, καθώς και τους αθλητές Βαρσαμίδη Αναστάσιο και Σήφη Πιταροκοίλη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια της ομοσπονδίας για την προώθηση του αθλήματος


Παράδοση του εξοπλισμού στο διευθυντή του σχολείου

Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής είναι ότι έξι νέα παιδιά ήδη ήρθαν σε επαφή με την τοπική ομάδα Χόκεϋ Αστέρα Αγ. Αναργύρων και συμμετάσχουν στις προπονήσεις.

 

 
     

 

 

 

Πνευματικά δικαιώματα © ΕΛ.Ο.Χ.