ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΚΕΫ

       

 

Αρχείο Ειδήσεων και Πληροφοριών
à Νέα
à Δελτία Τύπου
à Δημοσιεύσεις
à Χρήσιμες Πληροφορίες
à Πρόγραμμα διοργανώσεων
à Διεθνές Χόκεϋ
 
Παρουσίαση του αθλήματος σε Δημοτικά Σχολεία
Με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος

Εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϋ, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008 επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να παρουσιάσουν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς το άθλημα του Χόκεϋ.

Πολλοί μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το άθλημα και αρκετοί από αυτούς εκδήλωσαν την επιθυμία τους να ασχοληθούν με το Χόκεϋ.

Ανάπτυξη-2ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων
Επίδειξη του αθλήματος στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων

Η Ομοσπονδία παραχώρησε στο σχολείο εξοπλισμό (12 μπαστούνια και 5 μπάλες), ώστε να προετοιμαστούν οι μαθητές για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων που θα διεξαχθεί την ερχόμενη άνοιξη.

Ανάπτυξη-2ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων

Ευχαριστούμε θερμά την Κυρία Βρούτση Κική, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη διάθεση του χρόνου τους και των εγκαταστάσεών τους, καθώς και τους αθλητές Βαρσαμίδη Αναστάσιο και Φούφλια Βασίλη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια της ομοσπονδίας για την προώθηση του αθλήματος


Παράδοση του εξοπλισμού στα παιδιά του σχολείου

Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής είναι ότι οκτώ νέα παιδιά ήδη ήρθαν σε επαφή με την τοπική ομάδα Χόκεϋ Αστέρα Αγ. Αναργύρων και συμμετάσχουν στις προπονήσεις.

 

 
     

 

 

 

Πνευματικά δικαιώματα © ΕΛ.Ο.Χ.