ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΚΕΫ

       

 

Αρχείο Ειδήσεων και Πληροφοριών
à Νέα
à Δελτία Τύπου
à Δημοσιεύσεις
à Χρήσιμες Πληροφορίες
à Πρόγραμμα διοργανώσεων
à Διεθνές Χόκεϋ
 
Παρουσίαση του αθλήματος σε Α.με.Α
Με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϋ επισκέφθηκαν το κλειστό γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να παρουσιάσουν στους αθλητές του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία "Ανοιχτή Αγκαλιά" το άθλημα του Χόκεϋ.

Λογότυπο συλλόγου γονέων-κηδεμόνων & φίλων Α.με.ΑΟ σύλλογος "Ανοιχτή Αγκαλιά" ιδρύθηκε στα μέσα του 2007 έχοντας σαν όραμα μια κοινωνία ισότιμων και ενεργών πολιτών. Έχει την έδρα του στους Αγίους Αναργύρους, αλλά τα μέλη του προέρχονται και από τους δήμους Χαλκηδόνας, Ιλίου, και Καματερού. Αριθμεί 350 μέλη εκ των οποίων τα 120 είναι αθλητές που συμμετέχουν σε διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ, πιγκ-πογκ, κολύμβηση, ποδηλασία, και μπόουλιγκ. Ο πρόεδρος του συλλόγου, ειδικός σύμβουλος δημάρχου σε θέματα νεολαίας, άθλησης και Α.με.Α. και προπονητής της ομάδας κος Βακόντιος Παναγιώτης έχει υπάρξει παραολυμπιονίκης στο μπάσκετ και το βόλεϋ, παλιός παίκτης του Ολυμπιακού στο βόλεϋ, ενώ είναι προπονητής του πιγκ-πογκ.

Οι αθλητές έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το άθλημα και ο προπονητής της ομάδας δήλωσε το ενδιαφέρον να εντάξει το Χόκεϋ στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου "Ανοιχτή Αγκαλιά" έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στο 5ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης για άτομα με αναπηρία στην πόλη της Δράμας στο οποίο συμμετείχαν 18 ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο.

Αθλητές του συλλόγου Ανοιχτή Αγκαλιά
Επίδειξη του αθλήματος στους αθλητές του συλλόγου "Ανοιχτή Αγκαλιά"

Η Ομοσπονδία παραχώρησε στο σύλλογο εξοπλισμό (10 μπαστούνια και 5 μπάλες), ώστε να μπορούν οι αθλητές του να εξοικειωθούν με το άθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Κύριο Βακόντιο Παναγιώτη και τους αθλητές του για τη διάθεση του χρόνου τους, καθώς και τους αθλητές της ΕΛ.Ο.Χ Διακοηλία Γεώργιο, Σήφη Πιταροκοίλη και Παναγιώτη Καλαμπόκη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια της ομοσπονδίας για την προώθηση του αθλήματος.Ο προπονητής κος Βακόντιος Παναγιώτης με τους αθλητές της ΕΛ.Ο.Χ.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο "Ανοιχτή Αγκαλιά" θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.agan.gov.gr/web/guest/amea

 

 
     

 

 

 

Πνευματικά δικαιώματα © ΕΛ.Ο.Χ.