ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΚΕΫ

       

 

Αρχείο Ειδήσεων και Πληροφοριών
à Νέα
à Δελτία Τύπου
à Δημοσιεύσεις
à Χρήσιμες Πληροφορίες
à Πρόγραμμα διοργανώσεων
à Διεθνές Χόκεϋ
 
Ξεκίνησε η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων
Με το νέο Ομοσπονδιακό προπονητή Matuszynski Maciej
Πέρασαν μόλις δύο μήνες από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών μας ομάδων για το καλοκαίρι 2009 και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για τη συμμετοχή στις διοργανώσεις του 2010. Οι προγραμματισμένες βαλκανικές και ευρωπαϊκές συμμετοχές Εθνικών ομάδων Χόκεϋ είναι:

bulletη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο EuroHockey Indoor Nations Challenge I στην πόλη Alanya της Τουρκίας από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου.
bulletη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας παίδων U16, στο Βαλκανικό Κύπελλο στην πόλη Albena της Βουλγαρίας από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου.
bulletη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας παίδων U16, στο EuroHockey Youth Nations Trophy στην πόλη Predanovci της Σλοβενίας από τις 12 έως τις 17 Ιουλίου.
bulletη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών U21 στο EuroHockey Junior Nations Challenge στην Αθήνα από τις 25 έως τις 31 Ιουλίου.

Η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων ξεκίνησε επίσημα στις 12 Οκτωβρίου 2009 με το νέο Ομοσπονδιακό προπονητή Matuszynski Maciej. Οι προπονήσεις διεξάγονται τόσο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, όσο και στο Ολυμπιακό γήπεδο Χόκεϋ.

 

 
     

 

 

 

Πνευματικά δικαιώματα © ΕΛ.Ο.Χ.