ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΚΕΫ

       

 

Εθνικές ομάδες
à Ανδρών
à Νέων Ανδρών, U21
à Εφήβων, U18
à Παίδων, U16

Για να ανεβάσουμε το Ελληνικό Χόκεϋ

Κριτήρια επιλογής για την επάνδρωση των Εθνικών Ομάδων

Όλοι θέλουμε οι Εθνικές μας Ομάδες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Όλοι θέλουμε διεθνείς διακρίσεις. Όλοι θέλουμε η πατρίδα μας να είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Όλοι θέλουμε η Γαλανόλευκη να κυματίζει στα υψηλότερα βάθρα.

Για να το πετύχουμε αυτό, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που δίνει η Τεχνική ηγεσία της ΕΛ.Ο.Χ. οι αθλητές που θα καταλήγουν στην τελική επιλογή για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στις Εθνικές υποχρεώσεις της στο χόκεϋ, θα πρέπει να καλύπτουν απαραιτήτως τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

Συμμετέχουν τακτικά και ενεργά στις προπονήσεις.

Πειθαρχούν στις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή, τοποθετούν το καλό της ομάδας πιο ψηλά από τα προσωπικά τους οφέλη, λειτουργούν ομαδικά και συνεργάζονται άψογα με τους συμπαίκτες τους.

Έχουν καλή φυσική κατάσταση τόσο σε αντοχή όσο και σε ταχύτητα, ώστε να είναι δυνατοί μαχητές κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα και να αποφύγουν τραυματισμούς.

Κατέχουν τις τεχνικές δεξιότητες που θεωρούνται απαραίτητες για τη συμμετοχή τους σε διεθνείς αγώνες και μπορούν να τις εφαρμόσουν κάτω από συνθήκες πίεσης.

Όλα τα παραπάνω θα είναι μετρήσιμα και για αυτό, το Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Χ. εξουσιοδοτεί τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Mathias Ahrens να προχωρήσει στην αξιολόγηση των παικτών, χρησιμοποιώντας αντικειμενικά κριτήρια για την επιλογή των αθλητών των Εθνικών Ομάδων, ώστε αυτή να είναι διαφανής και αξιοκρατική.

 

 

ΑΚΟΜΑ:

Ομοσπονδιακός προπονητής Mathias Ahrens
Περισσότερα
 

ΑΡΧΕΙΟ

Πρόγραμμα προπονήσεων Εθνικών Ομάδων
Περισσότερα
 

     

 

 

 

 

 

 

 

Πνευματικά δικαιώματα © ΕΛ.Ο.Χ.